Șantaj și violență în Brăila. Doi bărbați reținuți

La data de 6 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de luptători din cadrul S.A.S. și de polițiști din Poliția Municipiului Brăila, au depistat în municipiu doi bărbați, de 30 și 37 de ani, ambii din Brăila. Aceștia sunt cercetați în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, lovire sau alte violențe, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

După depistare, cei doi au fost conduși la sediul poliției pentru audieri. Ulterior, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în C.R.A.P. Brăila.

În urma cercetărilor, s-a constatat că un bărbat de 44 de ani, din Brăila, ar fi achiziționat în timp mai multe vehicule de la individul de 37 de ani, dar nu ar fi reușit să achite contravaloarea lor. Din acest motiv, bărbatul de 37 de ani l-ar fi amenințat și șantajat, încercând să-l determine să-și achite datoria.

Mai mult, la data de 21 septembrie, cei doi suspecți l-ar fi agresat pe cel de 44 de ani, folosind pumnii, picioarele și un box metalic, în timp ce acesta din urmă se afla pe terasa unei benzinării din municipiu.

Astăzi, 7 octombrie, Judecătoria Brăila a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile în cazul celor doi bărbați.

Foto:
Pixabay