Semimaratonul RunBrăila 2023 – „Alergarea este un dar!”

Brăila, România – Cu soarele apărând voios prin valurile de ceață ce învăluiau la primele ore ale dimineții Dunărea și promenada din fața Palatului Administrativ, sute de participanți din Brăila și din țară au fost dornici să-și pună la încercare nu doar rezistența, ci și sprijinul pentru o cauză nobilă.

Comunitatea face diferența

Semimaratonul „RunBraila” a strălucit din nou ieri, 24 septembrie, sub sloganul inspirator „Alergarea este un dar!” Acest eveniment anual care este la cea de-a patra ediție, nu numai că promovează activitatea fizică și stilul de viață sănătos, dar reprezintă și o ocazie deosebită pentru comunitate să-și arate solidaritatea și sprijinul pentru semenii lor.

Implicarea comunității în susținerea activităților sportive în masă

Semimaratonul RunBraila a fost, încă o dată, o dovadă elocventă a puterii sportului de a uni o comunitate. Pe lângă alergătorii pasionați și entuziaști, sute de voluntari s-au mobilizat pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului. Dincolo de aceasta, spectatori de toate vârstele s-au adunat în jurul traseului, încurajând și aplaudând fiecare alergător. A fost o zi în care comunitatea s-a unit în jurul valorilor comune ale efortului fizic, sănătății și susținerii reciproce.

Sportul care ne unește: „Noi singuri nu putem schimba o lume, dar împreună putem schimba lumea cuiva”

Acest eveniment a adus în prim plan un important mesaj: sportul ne unește și ne poate îndruma spre realizarea unor scopuri mai mari. Cu sloganul „Noi singuri nu putem schimba o lume, dar împreună putem schimba lumea cuiva” Semimaratonul RunBraila a subliniat puterea comunității de a aduce schimbări pozitive în viețile celorlalți.

Într-o lume adesea caracterizată de griji și probleme, evenimente precum Semimaratonul RunBraila ne amintesc că avem resursele și capacitatea de a face diferențe notabile prin implicare, solidaritate și susținere reciprocă.

Astfel, Semimaratonul RunBraila 2023 nu a fost doar un eveniment sportiv, ci și un exemplu viu al faptului că comunitatea poate fi un agent de schimb într-o lume mai bună, unde alergarea este, cu adevărat, un dar pentru toți.

Pentru cei interesați, câștigătorii probelor pe categorii îi găsiți aici: https://runbraila.ro/rezultate-2023/

Dar cea mai câștigată a fost comunitatea!

Felicitări organizatorilor (managerului evenimentului – Aurora Rizea), voluntarilor care au asigurat buna desfășurare a cursei, sponsorilor și tuturor celor care și-au dedicat câteva ore pentru a alerga pentru sănătatea lor și pentru a încerca să-i sprijine pe semenii noștri să-și urmeze visele!

Așa cum am încercat să vă ținem cât mai aproape de eveniment în dimineața zilei de 24 septembrie prin câteva transmisii Live pe Facebook, mai jos aveți câteva imagini de la eveniment, iar pe canalul nostru de Youtube mai multe videoclipuri. (https://www.youtube.com/watch?v=lyS4Q24N5wc și https://www.youtube.com/watch?v=PbmnX-RrzAg&t=17s).