Weekend Pescăresc cu Rotary Club Brăila

În perioada 22-24 septembrie, Rotary Club Brăila organizează un eveniment caritabil denumit generic ,,Weekend Pescăresc ”. Acesta își propune să reunească oamenii de afaceri și reprezentanții diferitelor domenii de activitate din Brăila, dispuși să socializeze, să se distreze, dar și să ajute comunitatea locală prin plata taxei de participare. 

Programul generos oferă participanților spectacole, plimbări recreative, un prânz pescăresc  în aer liber, dar și momente surpriză. 

Debutul evenimentului va avea loc vineri, 22 septembrie, începând de la ora 18.00, la Palatul Culturii Brăilene. Musafirii vor fi întâmpinați cu muzică ambientală,  după care urmează o recepție a cărei temă aleasă de organizatori este „Petrecere anii ’20”. Seara se va încheia pe note muzicale, deoarece Nadia Trohin și Mircea Tiberian vor susține un concert caritabil ce se anunță memorabil.  

Sâmbătă, de la ceasul 10 al dimineții, participanții vor face face o mini croazieră pe Dunăre cu nava Lacu Sărat, ce se află ancorată în dreptul ștrandului. După, va urma o petrecere pescărească pe malul fluviului, înnobilată de un concert live al band-ului White Mahala. 

Duminică, ultima zi, va fi un mic dejun unde participanții vor împărtăși experiențele din cadrul evenimentului. La acesta vor participa, la hotelul unde sunt cazați, invitații din afara Brăilei. 

Cu toate că taxa de participare poate părea mare – 400 de lei pentru vineri și 500 de lei pentru sâmbătă – cei doritori să participe trebuie să ia in calcul că mare parte din bani se vor întoarce în urbea Brăilei. Astfel, Clubul Rotary dorește renovarea acoperișului Palatului Culturii Brăilene ,,Lyra” și realizarea unui parc senzorial pentru copiii din Centrul Școlar de Educație Incluzivă Brăila. Acesta se adresează copiilor și elevilor cu cerințe educative speciale și promovează integrarea lor în școală și societate. 

Formularul de înscriere poate fi găsit aici.  

Foto:
Facebook White Mahala