Accident mortal pe Șoseaua Râmnicu-Sărat

O femeie în vârstă de 72 de ani a fost accidentată mortal în timp ce traversa nergulamentar Șoseaua Râmnicu-Sărat. Soferul, un tânăr de 22 de ani a figit de la locul faptei, dar a fost reținut în scurt timp. Redăm integral comunicatul de presă al Poliției. 

La data de 25 octombrie a.c., ora 08.40, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe Șoseaua Râmnicu-Sărat a avut loc un accident rutier. 

La fața locului polițiștii au stabilit faptul că un autovehicul ce se deplasa pe Șoseaua Râmnicu-Sărat, dinspre strada Transilvaniei către strada Comuna din Paris, ar fi surprins și accidentat o femeie, în vârstă de 72 de ani, din comuna Tufești, ce se angajase în traversarea neregulamentară a străzii, după care autovehiculul a părăsit locul accidentului. 

În urma evenimentului a rezultat decesul femeii, trupul acesteia fiind transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei. 

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, șoferul a fost identificat la scurt timp pe raza localității Romanu, fiind vorba de un tânăr de 22 ani, cu domiciliul în Brăila. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. 

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.