Adriana Bogatu, lansare de carte în festivalul de jazz

Programată în cea de-a doua zi a Festivalului internațional de jazz „Johnny Răducanu”, lansarea cărții recent publicate de Adriana Bogatu a făcut din holul Casei Tineretului un loc foarte populat. Ceea ce l-a entuziasmat pe editorul Irinel Merlușcă, grafician și director al editurii Creator. Poate de aceea nici nu a mai spus nimic despre volum, ci doar a mulțumit publicului „fără de care autorii și editorii nu pot exista”. 

Volumul ”Când ți-a spus cineva ultima dată <Te iubesc!>?” de Adriana Bogatu a fost prezentat și cu mult text, în lectura realizată de Ioana Alexia Comșa, elevă la Liceul National „Nicolae Bălcescu” unde autoarea este profesoară de limba și literatura română. 

A fost invitată să vorbească despre carte și actrița Monica Zugravu. Aceasta s-a referit la multiplele valențe ale cărții, care poate fi una pentru femei,. Dar care ar trebui citită și de bărbați. 

A moderat evenimentul Nicoleta Brânzia, profesor coregraf la Liceul de Arte „Hariclea Darclée, oferind totodată și un portret al autoarei, in propria-i variantă. O caracterizare cu o mulțime de calități, pornind de la literele numelui, așa cum și Adriana Bogatu a folosit pentru capitolele cărții nume de femei. 

Prezentă la lansare, Alina Sulicu – managerul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, organizatorul festivalului de jazz, a felicitat-o pe autoare și i-a înmânat, totodată, diploma de apreciere – însemnul festivalului. 

Foto:
Armanda Filipine