Atelierul de tango de la CJCPCT Brăila, o nouă seară

Brăileni pasionați de dans, de frumos și de artă s-au reunit în seara de sâmbătă, 11 noiembrie 2023, la un nou Atelier de tango – eveniment social și cultural organizat periodic de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Brăila, la inițiativa managerului Alina Petronela Sulicu. Începători sau deja cunoscători ai tangoului argentinian și nu numai au urmărit întâi explicațiile și demonstrațiile celor doi specialiști, dansatorii și coregrafii Giorgio Panico și Mihaela Roșu – parteneri ai CJCPCT Brăila în desfășurarea Atelierului de tango.    

De această dată, întâlnirea s-a desfășurat în spațiul Galeriilor de Artă Brăila, acolo unde în prezent sunt expuse lucrările de pictură ale artistului plastic Florin Mihai din București, expoziție intitulată „Cal de război” și organizată în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici.  

Alte întâlniri sub genericul Atelierul de tango au loc, de obicei, în sala ProArte a CJCPCT. Următorul eveniment sub acest generic este programat pentru data de 15 noiembrie 2023, în intervalul orar 18.00 – 21.00. Sunt așteptați atât cei care știu câte ceva din tainele acestui spectaculos și pasional dans, dar și cei care nu au încercat până acum să se miște liber, dar după ritmurile care au mișcat mereu inimile și au stârnit de fiecare dată imaginația. 

Foto:
DJCPCT Brăila