Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila organizează vineri, 27 octombrie 2023, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul se desfășoară la sediul Facultății de Inginerie și Agronomie Brăila, Calea Călărașilor nr. 29, începând cu ora 9.00. La bursă sunt așteptate și alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. 

Echipa AJOFM anunță că din cei 720 angajatori contactaţi au confirmat participarea un număr de 18, iar aceștia oferă 120 locuri de muncă vacante. Pentru cei interesați, e bine să știe în ce domenii sunt disponibile joburi: construcție de nave și structuri plutitoare, fabricare de articole îmbrăcăminte, agricultură, fabricare biscuiți și pișcoturi, fabricare prăjituri și produse conservate de patiserie, fabricare de construcții metalice și parti componente ale structurilor metalice, construcții, comerț cu autoturisme și autovehicule ușoare.

Practic, locurile de muncă disponibile sunt de proiectant inginer mecanic, specialist achiziții, inginer zootehnist, economist în economie generală, tehnician mecanic, tehnician asigurarea calității, tehnician veterinar, laborant chimist, controlor calitate, agent vânzări, muncitor necalificat la asamblare și montare piese, lăcătuș construcții metalice și navale, sudor, confecționer asamblor articole din textile, lăcătuș mecanic, operator la fabricarea produselor făinoase, tubulator naval, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, mecanic utilaj, electrician nave, mecanic agricol, montator subansamble, muncitor necalificat pentru spargerea și tăierea materialelor de construcții, operator la mașini unelte cu comandă numerică, reglor montator, strungar universal. 

De asemenea, echipa AJOFM Brăila transmite și pe această cale invitația angajatorilor care dispun de locuri de muncă libere și care încă nu s-au înscris la eveniment să comunice, în scris, până în 25 octombrie 2023, oferta de locuri de muncă, completând formularul „Situaţia locurilor de muncă vacante“, anexa nr. 1A la ”Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76 din 2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă” reglementate prin H.G. nr.174/ 2002 cu modificările şi completările ulterioare. Pentru transmiterea ofertei de loc de muncă se vor adresa AJOFM Brăila, la sediul din municipiul Brăila, B-dul Dorobanţilor nr. 603-605, e-mail la braila@anofm.gov.ro. Detalii și la tel/ fax 0239/611386, tel 0239/610795, 0239/613080. 

Foto:
Armanda Filipine