Campanie ”Moș Crăciun poți fi și tu!”, la Teatrul de Păpuși

Conform unei idei devenite tradiție, Teatrul de Păpuși „Cărăbuș” desfășoară în această perioadă campania „Moș Crăciun poți fi și tu!”.

Directorul Daniela Mihovici amintește că ”an de an, manifestarea a făcut copiii mai puțin norocoși să zîmbească și că creadă în magia sărbătorilor de iarnă”. Practic, în preajma celei mai importante sărbători de iarnă a creștinătății, Nașterea Domnului, la Teatrul de Păpuși are loc o activitate cu teatru și cu veselie, dar mai ales cu daruri. Sunt aleși, fără să pară discriminare sau înjosire, copiii proveniți din familii care nu au destui bani ca să le asigure micuților toate plăcerile în perioada festivă din iarnă când alți copii primesc o mulțime de cadouri și li se fac toate poftele.

Brăilenii care vor și care pot sunt așteptați la sediul teatrului cu donații – jucării și haine – până în data de 21 decembrie 2023, zilnic, în intervalul orar 8.00 – 16.00. Donațiile se oferă la sediul din str. General Eremia Grigorescu nr. 57. Mai multe detalii despre campanie se pot afla la telefon 0787 515 344.

Foto:
Jill Wellington/Pixabay