Candidații AUR pentru Parlamentul European vin la Brăila

Caravana „Patrioți în Europa” a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) va fi prezentă în data de 6 noiembrie 2023, începând cu ora 15.30, în  Brăila, conform anunțului făcut de organizația județeană a partidului. Candidații AUR pentru Parlamentul European vor fi prezenți în municipiul Brăila, pe bulevardul Independenței nr. 1, în apropierea Primăriei.

„AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri. Candidații AUR îi vor asculta pe români și le vor răspunde la toate întrebările. Ne dorim să cunoaștem preocupările și aspirațiile acestora. Vrem să înțelegem mai bine nevoile fiecărei comunități în parte pentru a ne asigura că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European. Cu acest prilej le vom oferi românilor mai multe informații despre viziunea și propunerile noastre pentru viitorul României și al Uniunii Europene.Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți cetățenii, precum și presa și societatea civilă, să cunoască persoanele pe care AUR le propune pentru Parlamentul European.Vă așteptăm pe 6 noiembrie, pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a discuta despre cum putem construi împreună un viitor mai bun pentru România”, se precizează în comunicatul transmis de Departamentul de comunicare al organizației județene Brăila AUR.

Foto:
Unul dintre candidați, Simona Petcu, a participat recent la o conferință organizată la sediul organizației județene AUR Brăila. Fotografia este de la acel eveniment. George Turiac, Simona Petcu, Viorel Botea, Mariana Dobre și Florin Eugen Cîrligea