Cercetători gălățeni în Topul AD Scientific Index

114 cercetători de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați (UDJG) sunt în topul AD Scientific Index, ce analizează studiile academice ale profesorilor și specialiștilor din 218 țări.

În partea superioară a clasamentului pentru universitățile din România se află următorii cercetători de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați: Academician Eugen Victor Cristian Rusu (poz. 79), prof. univ. dr. chim. habil Constantin Apetrei (poz. 83), prof. univ. dr. ing. Gabriela Elena Bahrim (poz. 171), prof. dr. ing. Iuliana Aprodu (poz. 189), prof. dr. ing. Mihaela Buciumeanu (poz. 217), prof. dr. ing. Gabriela Râpeanu (poz. 233), prof. dr. Luminița Moraru (poz. 251), prof. univ. dr. habil. Liliana Celia Rusu (poz. 256), prof. dr. ing. Anca Ioana Nicolau (poz. 288).

Topul AD Scientific Index analizează peste 1.300.000 de oameni de știință din toată lumea și studii academice de la peste 22.000 de universități/instituții. În acest top sunt, în total, 4144 de cercetători din România.

Clasamentul universitar „AD Scientific Index” nu arătă doar domeniile în care o universitate este cel mai bine reprezentată, ci reflectă și capacitatea instituțiilor de învățământ superior de a atrage oameni de știință de succes.

Informații suplimentare sunt disponibile la adresa: https://www.adscientificindex.com/university-ranking/.