Femeie tâlhărită de doi tineri brăileni

În data de 23 noiembrie, au fost identificați și reținuți doi tineri în vârstă de 27 de ani, respectiv 31 de ani, ambii din municipiul Brăila, de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila – Biroul Investigații Criminale. Cei doi tineri erau bănuiți pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată. 

Din cercetările efectuate de către polițiști, s-a constatat că, la data de 22 noiembrie, în jurul orei 22:30, tânărul în vârstă de 27 de ani, aflat pe strada Pietății din municipiul Brăila, a amenințat cu un cuțit o femeie de 44 de ani. Tânărul i-a sustras femeii din Brăila poșeta și telefonul mobil. Celălalt tânăr în vârstă de 31 de ani asigura paza la locul faptei. 

Astfel, ieri, 23 noiembrie, cei doi tineri au fost prezentați cu propunere legală Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila. În urma sentinței, Judecătoria Brăila a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile pentru tânărul de 27 de ani și măsura arestului la domiciliu pentru celălalt tânăr de 31 de ani.