Florin Cârligea – demisie în plenul ședinței Consiliului Județean Brăila

O surpriză politică a avut loc astăzi în cadrul ședinței Consiliului Județean Brăila, pe măsură ce Florin Cârligea, membru al Partidului Național Liberal (PNL), și-a anunțat demisia din funcția de consilier județean. Decizia sa neașteptată a stârnit reacții în mediul politic local și a generat speculații cu privire la motivele care au condus la acest pas important.

Demisia lui Florin Cârligea a fost anunțată în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean, fostul consilier menționând doar a luat această decizie după o perioadă lungă de reflecție și că aceasta este o alegere strict personală, refuzând să dea pentru moment alte declarații.

Florin Cârligea a fost un membru activ al PNL și a jucat un rol important în dezvoltarea politică a partidului în timpul mandatului său de consilier.

După ședință, Florin Cârligea a declarat că astăzi va transmite conducerii PNL și demisia sa din funcția de membru al acestui partid.

Cu toate acestea, decizia sa de a demisiona vine într-un moment cheie pentru politica locală, cu alegeri județene programate pentru anul următor.

Speculațiile cu privire la potențialii candidați care ar putea să-l înlocuiască pe Cârligea în funcția de consilier județean au început să circule imediat după anunțul său de demisie…