HC Dunărea Brăila, înfrângere cu CSM București

Ieri seară, 25 octombrie, HC Dunărea Brăila a pierdut meciul de acasă cu CSM București, în etapa a 7-a din Liga Florilor cu scorul 24 la 31, diferența fiind vizibilă încă de la pauză, când scorul a fost 10 la 14.

Echipa brăileană a avut o partidă grea cu liderul clasamentului, CSM București și nu a știut să profite de faptul că echipa bucureșteană venea după eșecul de sâmbătă, pe teren propriu, când a pierdut cu scorul 28-30 în fața formaţiei franceze Brest Bretagne Handball, în etapa a cincea din grupa A a Ligii Campionilor.

CSM București a știut în schimb să se apere și să profite de greșelile jucătoarelor de la HC Dunărea Brăila.

Din păcate se menține trendul din sezonul trecut când toate meciurile, cinci la număr, jucate de către cele două echipe au fost câștigate de CSM București.

Cu toate că meciul s-a soldat cu o înfrângere, jucătoarele brăilence au avut o prestație bună, mai ales portarul Elena Șerban. Intervențiile ei au mai micșorat diferența de pe tabelă.

Momentan, HC Dunărea Brăila este pe locul 5 în clasament.

Următorul meci este programat pe 29 octombrie la Mioveni, începând cu ora 17.30, când brăilencele urmează să întâlnească CS Dacia Mioveni 2012 în Sala Sporturilor din Mioveni.