Părinții, în calitate de cumpărători, pot ajuta școlile participând la campania ”Viitorul începe azi”

Acest text nu este reclamă, ci doar o informare despre o campanie și un concurs pe care copiii poate că deja l-au anunțat acasă. De ce este important? Pentru că banii cheltuiți pot fi transformați de școli în ajutor pentru dotare. Astfel, o companie al cărui obiect de activitate este comerțul, Kaufland România, investește o parte din profit în școli. Practic, în această perioadă se desfășoară proiectul „Viitorul începe acum”, prin care compania menționată sprijină modernizarea și tehnologizarea școlilor din întreaga țară.  

Proiectul are forma unei campanii cu un concurs. Școlile din țară pot câștiga premii în valoare totală de 7,5 milioane de lei. Unitățile unde s-a aflat de proiect s-au înscris deja. Sunt destule și din Brăila.  

Părinții care fac cumpărături trebuie să țină cont de condițiile din campanie pentru a ajuta școala dorită, dacă ea este înscrisă. Bonul de cumpărături de minimum 50 de lei reprezintă un punct. Bonul trebuie dus la școală. Anumite produse sunt marcate cu sloganul proiectului, „Viitorul începe azi”, ele aducând bonus în bonul de concurs. Campania de strâns bonuri este deschisă până în data de 28 noiembrie 2023.  

Punctele câștigate de școli se vor preschimba în produse ce vor fi livrate de parteneri. Astfel, pot fi achiziționate materiale și echipamente didactice – exemplu: computere, monitoare, piese de mobilier, seturi de laborator, articole sportive.