Parlamentul României devine, încă o dată, o scenă de mahala

Săptămâna si scandalul, în Parlamentul României. Liderul AUR, George Simion și președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis (PSD) au avut luni un schimb dur de replici, chiar de la tribuna plenului.
Scenele de mahala au debutat odată ce George Simion l-ar fi înjurat pe Alfred Simonis, după care a început să îl înregistreze.
Alfred Simonis a susținut de la microfon că ”un deputat rusofil” i-ar fi spus: ”Am să o violez pe mă-ta!”. În replică, George Simion, a scris pe Facebook că va arăta ”cum îl înjură de morţi şi de mamă preşedintele Camerei Deputaţilor”.
După finalizarea ședinței de plen, pe holul Parlamentului aceștia și-au mai dat câteva replici dure chiar în fața camerelor de luat vederi și a jurnaliștilor prezenți. George Simion s-a arătat indignat de faptul că fratele vitreg al lui Alfred Simionis (Nicolae Popovici) ar avea două salarii. În replică, președintele Camerei Deputaților l-a acuzat pe Simion că este o scursură a societății și a părăsit locul disputei.

AUR cere PSD și PNL retragerea sprijinului politic pentru deputatul Alfred Simonis

Ca urmare și a acestui conflict deschis de luni din Parlamentul României, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) i-a solicitat președintelui PSD și prim-ministrului Marcel Ciolacu, precum și președintelui PNL, Nicolae Ciucă, retragerea sprijinului politic pentru deputatul Alfred Simonis, președinte interimar al Camerei Deputaților. Motivul invocat de AUR a fost comportamentul agresiv și limbajul suburban pe care îl manifestă deputatul Alfred Simonis în mod constant în plenul Camerei Deputaților la adresa parlamentarilor opoziției.

Foto:
Captură video - George Simion/Facebook