Petrecere de Halloween și spectacol la Teatrul de păpuși „Cărăbuș”

Nu e sărbătoarea noastră, dar Halloween a devenit de ceva vreme și la noi în țară motiv de petrecere. În special cei mici sunt atrași de personajele cu măști și de tradiția oferirii bomboanelor. Așa că invitația de la Teatrul de păpuși „Cărăbuș” pentru duminică, 29 octombrie 2023, la evenimentul Tunelul Halloween nu poate fi decât binevenită.  

Se promite o călătorie într-o lume fantastică din care nu lipsesc personajele misterioase, distracția cu baloane și multă muzică. Vor fi și bomboane. Copiii sunt așteptați, dar nu oricum, ci… costumați.  

Intrarea în tunel are loc de la ora 16.30 și pentru asta există un cuvânt magic pe care participanții îl vor afla pe pagina din rețeaua Facebook și pe Instagram în ziua evenimentului.  

Bineînțeles că va și spectacol începând cu ora 17.00. Pentru această zi este programat „Jack și vrejul de fasole” după povestea îndrăgită, în care joacă actorii Daniela Antonescu, Gabi Sofi Cătrună, Valentina Lepădatu, Ioana Popescu, Aurora Popescu. La final se pot face fotografii în decorul… înfricoșător amenajat în hol. 

Foto:
Armanda Filipine