Protest la AJOFM Brăila

Miercuri, 15 noiembrie, în intervalul orar 10.00-11.00, funcționarii publici din cadrul Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Brăila au protestat în fața instituției, situată pe bulevardul Dorobanților nr.603-605.

Angajații s-au arătat revoltați pentru lipsa de respect față de ei și munca lor. Sunt indignați că nu sunt remunerați corespunzător, muncesc ore suplimentare, iar alte ministere se bucură de beneficii și salarii consistente, în timp ce ei sunt nevoiți să accepte de ani buni batjocură și dispreț.

Așadar, spunem „Ajunge! Nu vrem să mai tolerăm să fim subestimați și tratați discriminatoriu”, exclamă protestatarii.

“Suntem profesioniști, suntem dedicați și suntem demni de respect și recunoaștere. Avem dreptul la un trai decent și la o muncă respectată, iar noi cerem exact asta!”

Aceștia cer respect și au ca obiect înlăturarea inechităților generate de clasa politică.

Cerințele angajaților sunt următoarele:
  • „Tratament echitabil: Cerem respect și tratament echitabil din partea guvernanților și a factorilor decizionali. Nu mai suntem dispuși să acceptăm discriminare sau batjocură.
  • Remunerare corectă: Solicităm o evaluare justă a salariilor noastre în conformitate cu efortul depus și responsabilitățile asumate. Suntem demni de o remunerare pe măsura contribuției noastre la societate.
  • Condiții de muncă adecvate: Cerem asigurarea unui mediu de lucru sănătos și sigur, precum și resurse suficiente pentru a ne desfășura activitatea în mod eficient.
  • Personal adecvat: Suntem conștienți de cerințele activităților noastre și solicităm alocarea unui personal suficient pentru a face față volumului de muncă și pentru a asigura servicii de calitate.”

În final, cer guvernanților să acționeze în interesul lor și să recunoască contribuția acestor reprezentați ai instituției administrative la societate.

De asemenea, solicită sprijinul publicului și al colegilor din diverse sectoare.

„Uniți în voce și acțiune, putem determina schimbarea de care avem atâta nevoie”, susțin cu tărie protestatarii.

Foto:
AJOFM Brăila