Street Food Festival, din nou la Galați 

Festivalul culinar revine anul acesta în Grădina Publică din Galați în perioada 31 august-3 septembrie. Festivalul, care nu este dedicat doar bucătăriei stradale, ci și muzicii live și activităților în aer liber, vine cu o nouă temă in această vară, Better Together (Mai bine împreună), care susține ideea că totul este mai plăcut și mai distractiv când împărtășești aceste momente cu cei dragi. 

Anul acesta, gurmanzii și fanii festivalului vor putea încerca delicatese din bucătăriile mexicane, thailandeze, românești, dar și multe altele, iar pentru familiile cu copii vor exista activități interactive și distractive pentru cei mici. 

Distracția nu este doar pentru copii, pentru că cei care vor veni anul acesta la festival, vor avea parte de concerte în aer liber cu diferite stiluri muzicale cum ar fi hip hop, pop, jazz și artiști precum C.T.C, ADDA, Robin and the Backstabbers, Om la lună, JazzyBIT și Vlad Flueraru.   

Programul live al trupelor este:  

Vineri- 1 septembrie – JazzyBIT- ora 20:00. 

Robin&The Back Stabbers- ora 21:30. 

Sâmbătă – 2 septembrie- Vlad Flueraru – 20:45 

C.T.C- ora 21:30 

Duminică – 3 septembrie-  Om la lună- ora 20:00 

ADDA- ora 21:30. 

DJ din acest an sunt:  

Joi, 31 August: John Gabe 

Vineri, 1 septembrie: BosQu 

Sambătă, 2 septembrie: Riel 

Duminică, 3 septembrie: Gabi Ifrim 

Intrarea este liberă, iar organizatorii promit un weekend distractiv pentru o ieșire în familie, grup de prieteni sau chiar o plimbare cu prietenii blănoși care sunt bine veniți.  Festivalul este confinanțat de Primăria Municipiului Galați. 

Pentru mai multe detalii, puteți vizita:  

Site: streetfoodfestival.ro 

Facebook: facebook.com/StreetFoodFestivalRomania 

Foto:
Eveniment Street FOOD Festival Galați 2023/Facebook