AJOFM Brăila: Pregătiri pentru Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila pregătește evenimentul „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”, programat pentru 27 octombrie 2023. Cei interesați, în special absolvenții din acest an ai instituțiilor de învățământ, sunt așteptați la sediul Facultății de Inginerie și Agronomie Brăila, situat în Calea Călărașilor nr. 29, începând cu ora 9.00 în acea zi.

Echipa AJOFM a contactat deja angajatorii brăileni care dispun de locuri de muncă vacante. Angajatorii care doresc să participe la bursă sunt încă invitați să transmită, în scris la AJOFM Brăila, oferta de locuri de muncă și să completeze formularul “Situaţia locurilor de muncă vacante”, anexa nr.1 A la ”Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76 din 2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă”, reglementate prin HG nr.174/2002 cu modificările și completările ulterioare. Înscrierile angajatorilor pentru eveniment se pot face până în data de 20 octombrie 2023. Organizatorii oferă și datele de contact: AJOFM Brăila, b-dul Dorobanţilor nr. 603-605, telefon/fax 0239/611386, tel 0239/613080, 0239/612989, braila@anofm.gov.ro

Tinerii și alte persoane care nu sunt înregistrate ca șomeri la AJOFM, dar și alte persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, pot solicita luarea în evidență. De altfel, cei care doresc să participe la bursă trebuie să facă dovada că sunt în baza de date a AJOFM.

În funcție de localitatea de domiciliu, înscrierile au loc la sediul AJOFM Brăila din str. Sergent Tătaru nr. 2, corp B, etaj 3 – în curtea Liceului Teoretic “Mihail Sebastian”, la Punctul de lucru Făurei din str. Republicii nr. 34, și la Punctul de lucru Însurăţei din str. Brăilei nr. 18. Brăilenii trebuie să prezinte aici următoarele documente: a) actul de identitate; b) actele de studii și de calificare.

Foto:
Armanda Filipine