Avansări în grad înainte de termen la Jandarmeria Brăila

În contextul Zilei Naționale a României, 14 militari ai Inspectoratului de Jandarmi Județean (I.J.J.) Brăila au fost avansați în grad, miercuri, 29 noiembrie,  înainte de expirarea stagiului minim, de către comanda unității. 

Doi ofițeri și 12 subofițeri au primit, așadar, în prezența colegilor, grade militare superioare, astfel: un ofițer a fost avansat înaintea împlinirii stagiului minim de la gradul de locotenent-colonel la colonel, un ofițer de la gradul de căpitan la maior, nouă subofițeri de la gradul de plutonier adjutant la plutonier adjutant șef, doi subofițeri de la gradul de plutonier major la plutonier adjutant, iar un subofițer de la gradul de sergent major la plutonier. 

Inspectorul șef al I.J.J. Brăila, colonel Nicolae Iulian Albăceanu, i-a felicitat pe cei 14 jandarmi și le-a urat mult succes în carieră. 

 „Rămânem în continuare o echipă, iar pe această cale doresc să le transmit felicitările mele inclusiv celor care nu au fost avansați în gradul următor astăzi, deși eforturile fiecăruia dintre dumneavoastră sunt vizibile în misiunile în care sunteți agrenați zilnic”, a punctat colonelul Albăceanu. 

Foto:
I.J.J. Brăila