„Baladele Dunării” la a 25-a ediție

Duminică sunteți invitați la folk! Festivalul  Naţional Studenţesc de Muzică Folk „Baladele Dunării”, ajuns la a XXV-a ediţie, se va desfăşura pe 11 noiembrie, de la 18.30, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor din Galaţi, strada Științei nr. 115. 

La ediția din acest an vor participa solişti şi grupuri de muzică folk afiliate Caselor de Cultură studențești din Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Galaţi şi Petroşani, iar juriul, format din specialiști ai genului, va acorda cinci premii: I, II, III, premiul pentru creaţie şi trofeul festivalului. 

Programul festivalului va cuprinde, pe lângă concursul propriu-zis, și un recital extraordinar susţinut de Mircea Baniciu & Band. Gala de premiere va avea loc la  ora 21.00. 

Festivalul Naţional Studenţesc de Muzică Folk „Baladele Dunării” este un proiect de tradiţie al Casei de Cultură a Studenţilor din Galaţi, finanțat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, ce are drept scop afirmarea şi stimularea potenţialului artistic studenţesc în domeniul creaţiei şi interpretării muzicii folk. Intrarea este liberă.