Bursa locurilor de muncă, organizată la Brăila în 05 decembrie

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) organizează în 05 decembrie 2023 „Bursa Locurilor de Muncă”, a IV-a ediție. Evenimentul va avea loc începand cu ora 15.00, în holul mare al Facultății de Inginerie și Agronomie Brăila. 

Standurile sunt oferite în limita locurilor disponibile, pe bază de confirmare, la office@cciabr.ro). Prioritate au membrii și partenerii CCIA Brăila. Participarea firmelor membre CCIA Brăila este gratuită. În cazul companiilor care nu sunt membre CCIA Brăila, taxa de participare este de 350 lei + TVA. 

Acest eveniment acordă angajatorilor posibilitatea de a intra în contact direct cu persoanele care solicită loc de muncă, iar acestea din urmă să afle detalii importante referitoare la posturile vacante din cadrul fiecărei societăți prezente.   

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila funcționează ca o organizație autonomă, neguvernamentală, iar activitatea sa este orientată către promovarea intereselor economice ale membrilor săi și a sprijinirii acestora, în concordanță cu cerințele competiționale ale actualei economii de piață. 

Foto:
CCIA Brăila/Facebook