Buzoian cu dosar penal, prins la Însurăței

Ieri, la ora 19:15, polițiștii de la Poliția Orașului Însurăței au oprit în trafic un bărbat din județul Buzău, în timp ce conducea autoturismul pe DE 584. Cu ocazia scanării actului de identitate în aplicația eDAC, s-a constatat că documentul figurează cu semnalare „obiect căutat pentru a fi confiscat sau folosit ca probă în cadrul procedurilor penale”. Oamenii legii au luat măsurile legale ce se impun.

Acțiunea a avut loc în cadrul acțiunii BLOCADA, în intervalul orar 17:00-21:00 desfășurându-se o acțiune de tip Blitz pentru prevenirea producerii unor evenimente de tulburare a ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea consumului de droguri și a faptelor cu violență.

Astfel, au fost legitimate 42 de persoane ce au fost verificate în aplicația eDAC, au fost controlate 31 de vehicule, au fost testați 29 de șoferi cu aparatele din dotare și au fost verificate două societăți comerciale. Pentru neregulile constatate, s-au aplicat zece sancțiuni contravenționale în valoare de 9.120 de lei.

Polițiștii vor continua să acționeze pe raza județului pentru prevenirea oricăror evenimente rutiere și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică!