Copii din Dudești, în vizită la Parlament

Un grup de copii (foto) din comuna brăileană Dudești a avut bucuria unei excursii în capitală, în data de 5 septembrie 2023, cu vizitarea clădirii impunătoare a Parlamentului. Acolo le-a fost gazdă deputatul brăilean Alexandru Popa, președinte PNL Brăila. De altfel, deputatul a asigurat cheltuielile pentru această deplasare, împreună cu un coleg liberal din comuna Dudești, Marius Alin Stancu. 

Deputatul Alexandru Popa: „Am avut astăzi bucuria să am ca oaspeți la Palatul Parlamentului 50 de copii din comuna Dudești. Aceștia au vizitat clădirea, au văzut unele dintre sălile în care lucrează parlamentarii, au pus întrebări, au făcut fotografii pe care să le aibă ca amintire. Am văzut bucuria în ochii lor, am văzut uimirea în fața unei clădiri impresionante, așa cum mulți dintre ei nu au mai văzut niciodată. Cred că este important să aducem copiii să vadă unde lucrăm, să cunoască măcar unii dintre oamenii care iau decizii care le afectează viața, să pună întrebări și poate peste niște ani unii dintre ei vor ajunge în Parlament ca reprezentanți ai județului Brăila. 

Fondurile pentru tot ce presupune această excursie la Palatul Parlamentului din București au fost asigurate de mine și de colegul meu din comuna Dudești,  Marius Alin Stancu, ca să fim siguri că nu vor rămâne copii pe dinafară din cauză că părinții lor nu-și permit o cheltuială de acest gen, mai ales acum, înainte de începerea noului an școlar”.