De miercuri, deviere de trafic în intersecția Șoseaua Buzăului cu Strada Grigore Alexandrescu

Miercuri, 08.11.2023, accesul autovehiculelor în intersecția Șoseaua Buzăului cu Strada Grigore Alexandrescu este deviată datorită unor lucrări de modernizare pentru transportul electric din zona Parcului Monument și Radu Negru.

Astfel, începând cu ora 09.00, pe „Șoseaua Buzăului, pe sensul de circulație dinspre Bariera Călărașilor spre Spitalul Județean Brăila, circulația va fi deviată în dreptul intersecției cu Str. Grigore Alexandrescu pe un drum provizoriu. Iar, pe sensul de circulație dinspre Spitalul Județean Brăila spre Bariera Călărașilor, circulația se va face în dreptul intersecției cu Str. Grigore Alexandrescu printr-un sens giratoriu provizoriu.”, conform unui comunicat de presă emis de Inspectoratul de Poliție Județean Brăila. Comunicatul nu precizează durata lucrărilor și nici data la care traficul va reveni la normal.

Reamintim că lucrările de modernizare fac parte din proiectul „Modernizare transport electric Parc Monument – Radu Negru”. Acesta vizează lucrări de modernizare a căilor de rulare tramvai, înlocuire stâlpi și fir de contact; lucrări de amenajare a trei stații de călători, lucrări de modernizare a iluminatului public și lucrări de modernizare carosabil adiacent liniei de tramvai între Strada Pietății și intrarea în Careul Parcul Monument.

Foto:
IPJ Brăila