În acest weekend, piese scrise de actori, pe scena Dramaticului gălățean

Astăzi, de la ora 19:00, sunteți invitați la o comedie amară, auto-ironică, care explorează condiția proaspeților absolvenți de actorie din România. Scris și pus în scenă de doi actori gălățeni, abia intrați în echipa Dramaticului, spectacolul „Angajați-mă!” este o poveste reală, ce are ca sursă un sondaj de opinie realizat printre tineri. „Atenție! Urmează un spectacol care vă poate afecta emoțional. Vă veți întâlni cu lumina și cu frumusețea din oameni, dar și cu umbra sub care se ascunde abisul. Într-un fel pe care nu l-ați mai văzut până acum, doi actori vă deschid porțile sufletelor lor. Pășiți cu băgare de seamă!,” spune Cătălin Ștefănescu, realizatorul emisiunii Garantat 100%.

În distribuție cei doi actori: Ama Beschieru și Robert Ioan, care semnează conceptul și regia.
Scenografie: Daniel Divrician, univers sonor: Ama Beschieru, mișcare scenică: Vlad Furtună, concept lumini: Robert Ioan, costume: Daniel Divrician și Tanța Botezatu regie tehnică: Gigel Busuioc.

Spectacolul este nerecomandat copiilor sub 14 ani, conține lumini puternice și se joacă în sala mare a teatrului, cu public pe gradene.

Un loc bun de muncă, o monodramă scrisă de tânărul actor Laurențiu Bobeică

Tot astăzi, de la ora 18,00, în Sala Studio a teatrului, sunteți invitați la spectacolul Un loc bun de muncă, o monodramă scrisă de tânărul actor Laurențiu Bobeică. Piesa abordează teme actuale precum depresia, divorțul, abandonul familial, nevoia de statut social, nevoia de apartenență la un grup. Piesa are momente de interacțiune cu spectatorii, care îi ajută pe aceștia să pătrundă în universul creat de dramaturg. „E un spectacol cald și luminos despre maturizare, despre fuga și regasirea de sine. O poveste despre pierdere și dragoste, într-o lume în care lipsurile materiale au fost obstacole în calea adevăratelor întrebări despre viață.” – Radu Horghidan, coordonator proiect.

Sâmbătă, la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul Mame, o creație colectivă bazată pe amintirile actorilor din distribuție. Piesa i-a adus lui Cristian Ban o nominalizare la Premiul Uniter pentru cea mai bună regie în 2021.

În distribuție: Svetlana Friptu, Radu Horghidan, Ana Maria Ciucan, Ionuț Moldoveanu, Elena Anghel, Ștefan Forir, Oana Mogoș, Răzvan Cloploțel.

Biletele pot fi cumpărate online de pe bilete.fanitardini.ro sau de la Agenția Teatrală din Domnească nr. 59. Informații și rezervări: 0758 049 850.