La Școala Populară „Vespasian Lungu”, spectacol dedicat Zilei Naționale

„România unită în sărbătoare” e titlul spectacolului dedicat Zilei Naționale care a avut loc în după-amiaza de 28 noiembrie 2023 la sala de festivități – sau sala Atelier, cum i se spune în instituție – la Școala Populară de Arte și Meserii „Vespasian Lungu”, Geanina Onodi manager interimar. 

Cursanți de la clase de muzică și teatru au fost admirați și aplaudați de colegi și părinți, de prieteni și de alți brăileni dornici să își încarce inimile cu o energie specială, cea datorată sentimentelor patriotice pe care în alte momente le trecem cu vederea. 

Au fost în programul festiv grupul vocal-instrumental „Trubadurii”, trupa mică de teatru „Labirint”, grupurile vocal folclorice „Flori dunărene” și „Mlădițe brăilene”. De asemenea, a avut un moment și corul mixt „Trison” care activează sub egida Școlii Populare, formație condusă de prof. Marcica Lupu. 

Au contribuit la buna desfășurare a evenimentului și alți profesori ai școlii, respectiv coordonatorii claselor de profil, prof. Marieta Ion, prof. Silvia Tariq, prof. Toader Viorel, prof. Cristian Sonea, prof. Mircea Nicolae, prof. Marian Stoian, prof.  Florin Lazăr, prof. Marian Rusu. Intrarea la spectacol a fost liberă, la fel cum se întâmplă și la alte evenimente similare.