Marți, 28 noiembrie, se întrerupe apa pe Strada Apollo și Șoseaua Baldovinești

Marți, 28 noiembrie, între orele 08:00 și 22:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă potabilă pe Strada Apollo și Șoseaua Baldovinești, anunță Compania de Utilități Publice (C.U.P.) „Dunărea” Brăila. 

Vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile toți utilizatorii casnici, agenții economici și instituțiile publice de pe următoarele străzi: Ardealului, Apollo (între Bulevardul Dorobanților și Podul Apollo), Brateș, Ion C. Brătianu, Constantin Dobrogeanu Gherea, Carpați (între Bulevardul Dorobanților și strada Podului), Ion Ghica, Mihail Kogălniceanu, Mărului, Moș Ion Roată, Podului, Piața Carpați, Vasile Alecsandri, 13 Septembrie 1848, și strada Ardealului – numerele fără soț, precum și blocurile: A1, A2, A3, A4, A5, A6, situate pe strada Mihail Kogălniceanu, deservite de hidroforul situat la Centrala Termică Kogălniceanu. 

Blocurile de locuințe din cartierul Apollo nu vor fi afectate de întreruperea furnizării apei, se mai menționează în același document. 

Intervențiile sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile, iar CUP Brăila regretă faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și dă asigurări că  va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. 

Se mai aduce la cunoștință faptul că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Se recomandă folosirea apei doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei.  

Toți abonații afectați de lucrări sunt sfătuiți să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. 

Foto:
Compania de Utilități Publice Dunărea Brăila/Facebook