Polițiștii brăileni, la datorie 24 din 24

În data de 25 noiembrie, polițiștii și jandarmii din Brăila au desfășurat 14 acțiuni pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri. 

Astfel, au intervenit la 29 de evenimente, 25 dintre acestea fiind sesizate prin apel la 112, aplicându-se 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 23.605 lei.  Adițional, aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce opt permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare 

În cadrul acțiunilor au fost legitimați cetățeni, fiind informați cu privire la riscurile consumului de droguri și ale unui comportament agresiv și au fost controlate vehiculele oprite. 

Tot în ziua de 25 noiembrie, Secția 2 Poliție Rurală Brăila a desfășurat, în intervalul orar 16:00 – 00:00, o razie în zona de competență pentru menținerea ordinii și siguranței publice.  

În cadrul activităților au fost verificate mai multe societăți comerciale,  legitimate peste 70 de persoane, controlate 57 de vehicule, șoferii acestora fiind testați cu aparatul etilotest.  

În urma neregulilor, polițiștii au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.075 de lei, au fost reținute două permise de conducere și trei certificate se înmatriculare. 

Acțiuni ale polițiștilor în orașele Făurei, Ianca și Însurăței

De asemenea, nereguli s-au depistat și în orașele Făurei, Ianca și Însurăței. Polițiștii au aplicat peste 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 6.000 de lei după ce au fost verificate mai multe societăți comerciale, legitimate peste 220 de persoane, controlate 126 de vehicule, 77 dintre șoferii acestora fiind testați cu aparatul etilotest. 

Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, în municipiu şi judeţ, în mod activ și implicat în misiuni preventive de depistare a factorilor criminogeni care pot pune în pericol siguranța noastră și a comunității. 

Foto:
IPJ Brăila