Ziua CONAF Brăila, marcată prin două evenimente de excepție

În data de 28 noiembrie vor avea loc două evenimente de excepție în Brăila pentru a marca Ziua Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) Brăila. Este vorba despre Conferința #ITforENERGY și Leadership Excellence Gala. 

Conferință pentru promovarea digitalizării în România 

Conferința #ITforENERGY – Zilele Smart Industry -Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe în domeniul IT va avea loc începând cu ora 12:00, la Alma Health&Spa Retreat, Alma GrandBallroom, Lacu Sărat. Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile. 

Acest eveniment reprezintă o oportunitate pentru antreprenori, reprezentanţi ai administraţiei publice şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, preşedinţi de asociaţii şi organizaţii. Aceștia sunt invitați să dezbată şi să găsească soluții ale problemelor critice pentru promovarea unei abordări eficiente a digitalizării în România, ca instrument de dezvoltare durabilă. Conferința va oferi participanților o perspectivă profundă asupra modului în care tehnologia poate transforma și îmbunătăți dezvoltarea economică și crearea de valoare adăugată, facilitând tranziția către soluții durabile. 

Au confirmat prezența, ca speakeri: Bogdan-Gruia Ivan – Ministrul cercetării, inovării și digitalizării, Viorel Marian Dragomir – primarul Municipiului Brăila , Francisk-Iulian Chiriac – Președintele Consiliul Județean Brăila, Ştefan Fusea – preşedintele Camerei de Comerţ Brăila, Daniela Cireașă – președinta Asociaţiei Specialiştilor în Confidenţialitate și Protecția Datelor, un reprezentant al Universității „Dunărea de Jos”, Galați, Tatian Diaconu – antreprenor, Silvia Albu – director general Port Romanel SRL, Ana Maria Stancu – CEO Bucharest Promo Robots, Robot Fleet Amiral, Dragoș Neagu – directorul Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila, Simona Ilie – director dezvoltare Integrisoft Solution, Roxana Mircea – Managing partner REI Grup. Dezbaterile vor fi moderate de Cristina Chiriac – doctor în economie, preşedintă CONAF. 

Organizatorii sunt Federația Patronală Petrol și Gaze și Patronatul Femeilor Antreprenor – membru fondator al Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF). 

Gală pentru recunoașterea excelenței în leadership 

A doua ediție a Leadearship Excellence Gala va avea loc începând cu ora 18:00, la Teatrul „Maria Filotti”. Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile. 

Acest eveniment este dedicat recunoașterii excelenței în leadership. La Gală vor fi onorate personalități care au dobândit un renume în diverse domenii și care s-au evidențiat prin proiectele și activitățile lor remarcabile, nu doar din mediul de afaceri, ci și din diverse domenii, precum sportul, cultura și educația. Cei care au contribuit semnificativ la bunăstarea comunității și au lăsat o amprentă distinctă în istorie, acei români care pun Brăila pe harta României și a Europei, care ne reprezintă cu succes oriunde ar fi, oameni care fac performanță și excelează în acțiunile lor vor fi aplaudați și recompensați. 

Daniela Cireașă, președinta CONAF Sucursala Brăila, afirmă: „Într-o lume agitată, unde reperele morale sunt adesea încălcate, este esențial să ne întoarcem la valorile fundamentale care definesc o societate sănătoasă. Noi credem cu tărie că OAMENII cu adevărat onești și dedicați pot fi catalizatorii schimbării și ai unei comunități prospere. Prin această inițiativă, aducem o recunoaștere binemeritată și o răsplată simbolică oamenilor excepționali care, zi de zi, contribuie la clădirea unui fundament solid pentru viitorul nostru comun. Ei sunt adevărații piloni ai unei societăți bazate pe valori autentice”. 

Organizatorii celui de-al doilea eveniment sunt CONAF Sucursala Brăila în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila. 

Despre CONAF 

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) este cea mai puternică confederație din România ce reunește interesele antreprenorilor în spiritul european al egalității de gen și egalității de șanse. CONAF reprezintă cea mai mare entitate de acest gen din România, o organizație care promovează și susține antreprenoriatul românesc, lucru fără precedent, care deschide orizonturi de colaborare și cooperare atât pe plan intern cât și internațional. CONAF a luat ființă̆ ca urmare a necesitații de a crea o cultură antreprenorială modernă, sustenabilă și echitabilă, nu numai pentru antreprenoriatul feminin, ci și pentru întregul mediu de business.