Partidul Forța Dreptei Brăila, în căutare de noi colegi

O parte dintre membrii organizației municipale Brăila a partidului Forța Dreptei s-au reunit zilele trecute pentru o discuție referitoare la viitoarele alegeri. Așa cum afirmă Antoneta Ioniță, președintele Forța Dreptei Brăila, la ședință au participat și brăileni care nu sunt membri de partid. A fost prezent și reprezentantul gazdei întâlnirii, Constantin Teodorescu, respectiv președintele organizației non-profit Societatea Filarmonică Lyra. 

Concluzia a fost că partidul Forța Dreptei filiala Brăila se deschide către cetăţenii care „au interes să se implice în viața administrativă a orașului, au interes să îndrepte neajunsurile provocate de lungul șir de administrații PSD, cetăţeni care pot participa activ într-o echipă care are la bază oameni cu verticalitate, care își respectă cuvântul dat”, subliniază Antoneta Ioniță într-un mesaj pe o rețea de socializare.

Brăilenii sunt invitați de Forța Dreptei să fie candidați la alegerile locale

Tot în mediul online este și invitația din partea Forța Dreptei către brăilenii  care doresc să se alăture formațiunii și nu oricum, ci în calitate de viitori candidați la alegerile locale de anul viitor. Invitația sună astfel: „Oricine se consideră un profesionist în domeniul său, un om care s-a realizat și s-a ridicat pe propriile picioare, un om care nu are <ațe> și asupra căruia nu se pot folosi constrângeri de niciun fel, este așteptat să ni se alăture și să se regăsească pe lista de consilieri. Filiala Forța Dreptei Brăila își propune pentru alegerile locale din anul electoral 2024 să vină în fața brăilenilor cu o listă de consilieri propusă de ei și sprijinită de ei. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, dacă te interesează bunul mers al lucrurilor în Brăila, te așteptăm să faci parte din echipa noastră de consilieri locali”. 

Pentru cine nu știe, reamintim că Antoneta Ioniță, medic, a fost deputat de Brăila din partea liberalilor, dar a plecat din partid odată cu președintele Ludovic Orban. Este fondatoarea și organizatoarea filialei locale Forța Dreptei, unde activează încă de la început, din aprilie 2022.   

Foto:
Antoneta Ioniță, Forța Dreptei Brăila