„Poezie la vârsta a treia”, întâlnire cu dedicație

Evenimentul lunar sub genericul „Poezia la vârsta a III-a” de la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Brăila, organizat în colaborare cu Uniunea Județeană a Pensionarilor Brăila, continuă să fie întâlnirea care bucură. Nu doar pe cei care vin special să recite versuri în spațiile Centrului de Creație, ci și pe cei care urmăresc întâlnirile culturale în format video, pe pagina din rețeaua de socializare la Centrul de Creație Brăila.  

Poezia a fost la ea acasă, din nou, și într-o după-amiază recentă, în sala ProArte a CJCPCT. Ca de fiecare dată, președinta Tinca Preda Rusu de la Uniunea pensionarilor și colegele au adus și au recitat, cu emoție specială, poeme anume alese ca să se potrivească unei ocazii deosebite, deoarece întâlnirea a fost dedicată Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. Au fost rostite și catrene ale epigramistului poet Gheorghe Cârnu. 

Trebuie reamintit că în sala ProArte sunt expuse lucrări de tapiserie ale artistei plastice Marilena Ioanid, care predă și la Liceul de Arte „Hariclea Darclée”.   

Foto:
CJCPCT Brăila