Student Free, produs nou al CEC Bank pentru tineri

CEC Bank lansează Pachetul Student Free, care include cont curent în lei şi euro, card de debit Student Free, Internet Banking şi Mobile Banking şi se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 ani şi 24 ani, informează Agerpres. 
 
Potrivit unui comunicat al băncii, comisionul de administrare este zero, iar produsul este disponibil 100% online. 
Continuând strategia de digitalizare, CEC Bank oferă acum un nou produs 100% online. Pachetul Student Free este destinat studenţilor şi tinerilor care, începând de acum, au la dispoziţie un instrument de gestionare eficientă a finanţelor personale. Iar dacă economisesc, fac plăţi sau schimburi valutare, îşi plătesc facturile de utilităţi, achiziţionează vignetă sau recomandă beneficiile pachetului prietenilor ori colegilor lor, pot câştiga diverse premii„, a declarat Adina Călin, director Produse şi Servicii Bancare în cadrul CEC Bank. 
 
Pachetul Student Free are zero comision la retragerile de la ATM-uri (ale CEC Bank şi ale altor bănci din România şi Uniunea Europeană) şi zero comision la plăţile intrabancare în lei efectuate prin Mobile/Internet Banking, precum şi reducere cu 60%, faţă de plăţile de la ghişeu, pentru plăţile interbancare în lei, efectuate prin Mobile/Internet Banking. 
Pentru Pachetul Student Free dobânda este de 0,3% pe an pentru sumele disponibile pe cardul Student Free. De asemenea, nu se percepe comision la plăţile intrabancare în lei efectuate prin Mobile/Internet Banking . 
 
Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi cu active de 69,08 miliarde de lei, la sfârşitul primului semestru al anului 2023.