De Ziua Mondială a Educației, campania antidrog CULTLIFE

Organizată de Casa de Cultură a Studenților Galați, cu suportul Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, CULTLIFE este o campanie pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool, tutun, droguri și alte substanțe nocive, în rândul tinerilor. Evenimentul va avea loc astăzi, de Ziua Mondială a Educației, în Campusul Studențesc „Al. I. Cuza” din Galați, între caminele D și H, începând cu ora 17.00.  

Din programul campaniei: recital de muzică folk si rock, susținut de trupa „Reborn in March”, afiliată C.C.S. Galați; exerciții de dezvoltare personală prin tehnici actoricești și jocuri de concentrare cu membrii trupei „De ce ficatul?..”, afiliată C.C.S. Galați; prezentare interactivă privind prevenirea și combaterea consumului de substanțe nocive, susținută de reprezentanții Agenției Naționale Antidrog prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Galați; practici de prim ajutor pentru persoanele care au consumat substanțe nocive – cu suportul Asociației pentru Instruire în Situații de Urgență(UVSAR) Galați. 

Printre partenerii evenimentului se numără: Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Liga Studenților din Galați, Clubul Studenților Basarabeni și Bucovineni Galați, Societatea Studenților Medicinisți Galați, A.I.E.S.E.C. Galați, Agenția Națională Antidrog prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Galați; Asociația pentru Instruire în Situații de Urgență(UVSAR) Galați.