Tânăr teribilist într-o cursă cu poliția pe urmele sale

În seara zilei de 23 noiembrie, în jurul orei 18:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați prin apel la 112 de către o femeie, cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 18 ani, i-ar fi luat cheile de la mașină și ar fi plecat cu aceasta. 

Polițiștii au instituit de îndată filtre, în vederea localizării și opririi în trafic a tânărului în cauză. 

Acesta a fost localizat pe DE 584, pe raza localității Viziru, iar polițiștii instituiți în filtrele din comuna Viziru și orașul Însurăței au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă șoferul și-a continuat deplasarea. 

Aceleași semnale de oprire au fost efectuate de un alt echipaj aflat la intersecția DE 584 cu DN 21A, la intrarea în localitate Bărăganu, conducătorul autoturismului pătrunzând pe contrasens în tentativa de a-i evita.Astfel,  tânărul a pierdut controlulvolanului și a lovit o autospecială de poliție oprită în afara părții carosabile, pe sensul de mers Bărăganu-Brăila. 

În urma impactului, cele două mașini au ricoșat într-un stâlp, astfel fiind lovite și alte trei autoturisme. 

Echipajul de poliție a reușit să se ferească la timp din calea autovehiculului, iar în ceea ce-l privește pe șoferul de 18 ani, acesta a suferit vătămări corporale care au necesitat intervenția ambulanței pentru a-l transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.  

Din cauza leziunilor suferite, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând a-i fi recoltate probe biologice. 

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.