Teatrul de păpuși „Cărăbuș”, invitat la festivalul de la Reșița

Teatrul de Vest din Reșița este organizatorul Festivalului de teatru pentru copii „Lumea Poveștilor”, aflat la ediția a VI-a și derulat în perioada 19 – 25 noiembrie 2023. 

Publicul de la Reșița are ocazia să urmărească și să aplaude spectacole pentru copii, adolescenți, dar și pentru întreaga familie, pregătite la teatre și instituții de profil din întreaga țară. 

Astfel, pe afișul manifestării se regăsesc Teatrul „Anton Pann” de la Rm. Vâlcea, Teatrul „Stela Popescu” din București, Teatrul Muzical „Ambasadorii” din București, Teatrul de Păpuși „Cărăbuș” din Brăila, Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” de la Târgu Jiu, Teatrul de Artă din Deva, Fundația Abracadabra. 

Teatrul brăilean de păpuși va prezenta spectacolul „Sarea în bucate” după basmul omonim, în regia lui Hogea Toma, cu muzica originală de Cari Tibor și o scenografie realizată de Alina Dincă Pușcașu. În festivalul reșițean, piesa brăilenilor este programată miercuri, 22 noiembrie. 

Spectacolul „Sarea în bucate” a fost prezentat și la Timișoara, în octombrie acest an, la festivalul „Sub bagheta lui Merlin”.