Zeciștii brăileni de la bacalaureat și evaluarea națională, bani guvernamentali pentru performanță 

Tinerii care au performat la cel mai înalt nivel la examenele de anul acesta, evaluare națională și bacalaureat, au fost invitați în dimineața de 12 septembrie 2023 la sediul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Brăila pentru a-și primi recompensa financiară oferită prin Hotărârea de Guvern nr. 767 din vara acestui an reprezentând stimulente financiare acordate celor au obținut media 10. 

Ne bucură să-i numim încă o dată pe zeciști. 

Cei trei absolvenți care au finalizat bacalaureatul cu zece la Brăila au primit fiecare câte 5.000 lei: Ana Maria Vîlu care a studiat la Colegiul Național ”Gh. Munteanu Murgoci”, Mihaela Georgiana Meiroșu și Teodora Anca Plopeanu, ambele foste eleve la Colegiul Național ”Nicolae Bălcescu”. 

De asemenea, cei patru elevi cu medii de zece la evaluarea națională au fost recompensați, ei primind câte 2.000 lei fiecare: Leonard Ștefan Aftodor de la Școala Gimnazială ”Al. I. Cuza”, Andreea Oana Bobotan de la Liceul Național Pedagogic ”D. P. Perpessicius”, Andreea Cristina Seniuc de la Școala Gimnazială ”Vlaicu Vodă” și Diana Andreea Țigănuș de la Liceul Teoretic ”Nicolae Iorga”.  

Premiile financiare au fost înmânate de prof. dr. Cătălin Canciu, inspectorul școlar general al ISJ, dar și de prof. Cici Mihaela Bolovan, inspectorul școlar general adjunct al ISJ, laolaltă cu felicitări călduroase pe care le transmitem și noi zeciștilor. Avem deopotrivă speranța că anul viitor vor mai mulți tineri brăileni care să merite banii guvernamentali pentru acest gen de reușită. 

Foto:
Armanda Filipine