A doua ediție a Târgului de Transfer Tehnologic, la UDJG

35 de centre de cercetare din UDJG și Centrul de Transfer Tehnologic – CTT UGAL din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați vor prezenta oferta de servicii și brevete în domeniul cercetării aplicative și al transferului de tehnologie pe 15 noiembrie, când UDJG organizează a doua ediție a Târgului de Transfer Tehnologic. 

Evenimentul are loc în holul Universității din str. Domnească nr. 47, în intervalul orar 10.00- 16.00 și va pune față în față reprezentanți ai mediului de afaceri, ai autorităților locale și regionale, instituții publice și centre de cercetare din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.  

Ediția din acest an își propune să ofere companiilor din mediul privat un cadru interactiv de informare cu privire la identificarea modalităților de cooperare, în vederea dezvoltării de parteneriate în domeniul cercetării – inovării și accesării de fonduri europene.  

Târgul de Transfer Tehnologic - TTT UDJG este un bun prilej de schimb de idei și bune practici între mediul privat și cel universitar, cu soluții și beneficii pentru ambele părți.