ANOFM – În Brăila există 461 de locuri de muncă vacante

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), dorește să pună la dispoziția publicului larg o platformă unică denumită PULS. Platforma are ca principal obiectiv eficientizarea procesul de mediere pe piața muncii. Astfel, se dorește ca activitatea angajatorilor dar și a persoanelor în căutarea unui loc de muncă să se desfășoare mult mai facil și cu un grad mai mare de eficiență. 

Conform ANOFM, la Brăila sunt 461 de locuri de muncă vacante. De asemenea, la nivel național sunt disponibile 66.770 locuri de muncă. 

Prin urmare, angajatorii au declarat la agențiile județene următoarele locuri de muncă vacante: 2.654 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (programator/ contabil, economist, inginer în diferite domenii de activitate), 11.487 de locuri sunt destinate persoanelor cu studii liceale sau postliceale (agent comercial, vânzător, casier) și 11.445 sunt destinate persoanelor cu studii profesionale (manipulant mărfuri, lăcătuș mecanic, operator confecționer). 

Marea majoritate a locurilor de muncă sunt destinate persoanelor fără studii sau cu studii primare/gimnaziale (agent de securitate, curier, muncitor necalificat în industria confecțiilor). 

Pentru mai multe informații legate de lista locurilor de muncă vacante accesați următorul link. 

Foto:
ANOFM - Facebook