Doi bărbați din Brăila încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați

În data de 7 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat în vârstă de 53 de ani din Brăila, care a săvârșit infracțiuni de regim rutier. Bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Brăila la o pedeapsă de trei ani și patru luni de închisoare.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul secției 1 Poliție Rurală Brăila au depistat un bărbat cu vârsta de 34 de ani, din comuna Vădeni, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis mandat de executare a pedepsei închisorii ca urmare a săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Bărbatul a fost condamnat la trei ani și două luni de închisoare.

Ambii au fost încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.

Totodată, polițiștii și jandarmii au mai desfășurat 16 acțiuni pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 89 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 46.050 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au ridicat cinci certificate de înmatriculare.

Foto:
4711018 - Pixabay