Bărbat arestat pentru violență, la Romanu

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 19 noiembrie, la ora 02:30, un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Romanu a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și violență în familie. 

Din cercetări, s-a constatat că la data de 18 noiembrie, în jurul orei 14:30, bărbatul ar fi pătruns într-o anexă a locuinței fostei sale concubine, situată în localitatea Romanu, și a agresat-o pe soacra sa de 55 de ani. Se pare că ulterior ar fi pătruns în locuință și ar fi lovit-o cu pumnii în zona feței și pe fosta sa concubină în vârstă de 34 de ani, încălcând totodată obligațiile ce i-au fost stabilite prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Brăila pentru o perioadă de trei luni. 

Polițiștii au întocmit formular de evaluarea riscului în urma agresiunii bărbatului față de soacra sa, fiind emis un ordin de protecție provizoriu. 

Bărbatul a fot prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila la data de 19 noiembrie. Pe numele său a fost admisă propunerea formulată de organele de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Județeană (I.P.J.) Brăila și a fost prezentat instanței de judecată, care a hotărât arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă (C.R.A.P.) Brăila. 

Foto:
Alexa/Pixabay