Caravana Forța Antreprenorilor Români organizată de FIN și la Brăila

La data de 12 martie, ora 13:00, la Brăila va ajunge Caravana Forța Antreprenorilor Români de către Forța Identității Naționale, membru AUR. Ilan Laufer, președinte al Forței Identității Naționale (FIN) și al  Platformei Sociale Liberale (PSL) a anunțat printr-un comunicat postat pe o rețea de social media că în perioada 19 Februarie – 26 Martie, FIN membru al Alianței AUR organizează pe întreg teritoriul României Caravana Forța Antreprenorilor Români.

În comunicat se mai precizează că obiectivul Alianței AUR este acela de a oferi un sprijin real și concret pentru aproximativ 3.000 de IMM-uri. Caravana Forța Antreprenorilor Români devine astfel cea mai mare platformă de sprijin a IMM-urilor și a antreprenorilor români care doresc să acceseze fonduri europene și guvernamentale prin intermediul tuturor programelor de finanțare disponibile în anul 2024.

În cadrul evenimentelor se vor prezenta și soluțiile din Programul de Guvernare AUR

Mai mult, se mai specifică că, în cadrul evenimentelor Caravanei Forța Antreprenorilor Români,  se vor prezenta și soluțiile din Programul de Guvernare AUR, dedicate mediului de afaceri și antreprenorilor din toate sectoarele economice, oferind inclusiv îndrumare pentru facilitarea accesului companiilor la programele mai sus menționate.

Caravana are în vedere trei zone principale de pe teritoriul României, împărțit astfel: Ardeal – Banat- Crașna-Maramureș, Oltenia-Muntenia-Dobrogea și Moldova. Până în prezent, Caravana s-a desfășurat în  șase locații, respectiv Reșița, Timișoara, Arad, Oradea, Satu Mare și Baia Mare. Până la sfârșitul lui februarie, următoarele locații unde Caravana Forța Antreprenorilor Români se va desfășura vor fi: 22 februarie Zalău și Bistrița, 23 februarie Cluj-Napoca și Târgul Mureș, 24 februarie Alba Iulia și Orăștie și 25 februarie la Sibiu și la Brașov.

                             

Caravana Forța Antreprenorilor Români la Reșița                 Caravana Forța Antreprenorilor Români la Satu Mare