La Brăila va avea loc primul târg educațional Student #UDJG

Peste 1000 de elevi de clasele a X-a, XI-a și a XII-a, din județul Brăila sunt așteptați miercuri, 11 octombrie, la Târgul Educațional Student #UDJG, organizat în incinta Facultății de Inginerie și Agronomie din municipiu (FIAB). Treisprezece facultăți din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați vor arăta, cu această ocazie, tot ce au ele mai bun, pentru ca tinerii să cunoască programele de studiu și specializările de la admiterea din acest an, dotările din „Campusul Al. I. Cuza”, oportunitățile în carieră și posibilitățile de dezvoltare personală pe care le oferă parcurgerea unui program educațional în cadrul UDJG.

Acțiunea va avea loc în intervalul 10.00-16.00, în clădirea de pe Calea Călărașilor, nr. 29. Ca în fiecare an, elevii vor putea participa la o tombolă cu premii oferite de partenerii din mediul de afaceri: APAN, Arabesque, Graphotek și Vard. La deschidere vor participa: oficialități locale și județene, reprezentanți ai conducerii universității și ai IȘJ Brăila, cadre didactice, studenți.

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.